Sivut

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

#9 Estevalmennus ja uusi banneri

Hiphei pitkästä aikaan sain nyt jostain aihetta kirjoittaa tänne blogiin. Työt on lähtenyt taas hyvin pyörimään ja näinollen ratsastus jää omalta osaltani vähän vähemmälle, mutta onneksi Dinalla on vuokraaja.
Tänään pakattiin hepat autoon ja lähdettiin n. 20min matkan päähän estevalmennukseen yksityiselle heppatilalle. Olin ensimmäistä kertaa kyseisen ihmisen valmennuksessa ja samoin uudessa paikassa.

Tunti alkoi oikein mallikkaasti, kun Dina pelkäsi kentän vieressä laiduntavia lehmiä. Mentiin jos jonni aikaa kylkimyyryä ja opettaja sitten määräsi meidät ratsastamaan Rosan hepan perässä (Dina, kun on nii Hontsan perään) Ensimmäiset hypyt oli aika huonoja, koska Dina oli nii jännittyny lehmistä, ettei se kulkenut kunnolla eteenpäin. Vasta, kun estekorkeudet rupesi nousemaan lähemmäs 80cm niin Dina oli jo unohtanut lehmät, mutta minua itseäni taisi sitten vielä jäädä ne lehmät pelottamaan, kun tuntui että ei nyt oikein aivot käy täysillä ja tuntu, että olisin ratsastanut ihan päin prinkkalaa. Kuvissa onneksi ei siltä näyttänyt :)

Valkka oli tosi jees, kun päästiin hyppäämään meidän kisakorkeuksia ja sitten vielä yksi okseri oli jo paria senttiä vaille 1m. En nyt rupea selittämään tehtävää vaan laittelen kuvia esille :)

Ja tosiaan, sain blogiini uuden bannerin mihin olen oikein tyytyväinen. Tiialta kannattaa kyllä tilata banneri, jos ite ei osaa tehdä. Ei valittamista eikä hinnallakaan ole pilattu :)

Tässä kuvia valmennuksesta:





98cm


tämä reilu 80cm

2 kommenttia:

  1. Huomio kiinnittyi heti teidän väreihin ja noi jalustimet on mageet! :) Meillä on samaa väriä kisoissa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toistaiseksi pidän meidän värinä pinkkiä ;) Olen kyllä miettinyt jotain kakkosväriä mut mikään ei tunnu kivalta :D

      Poista