Sivut

tiistai 16. syyskuuta 2014

#3 Juoksutuspäivä joka loppui ennenkuin kerkesi alkamaankaan

Päätin tänään juoksuttaa Dinan irtona kentällä. Nappasin hepan tarhasta, laitoin suojat jalkaan ja menoksi. 
Alku lähti niinkuin pitikin, Dina käveli ympyrää vaikka käytössä olisi ollut koko kenttä, mikäs siinä, eipähän tarvinnut huutaa ohjeita. Dina siis toimii ihan äänellä ja ymmärtää käynti, ravi, laukka sanat. 
Ohjeistin Dinan eka käyntiin ja tämän jälkeen raviin. Dina ravasi aika lupsakasti menemään, tykkäsi jopa niin paljon, ettei suostunut tulemaan takasin käyntiin :D

Sain sitten Dinan vaihtamaan suuntaa ja tähän suuntaan taas vähän aikaa käyntiä ja sitten ravia.
Ravailun jälkeen alkoikin sitten tämä episodi. Annoin Dinan laukata ympyrää ja ohjailin sen yhdelle esteelle hyppäämään, Dina veti tähän liinat kiinni ja otti sitten nokkiinsa ja lähti hirmusta pukkilaukkaa vetämään ympäri kenttää. 
Dina sitten päätti, että nyt loppu työnteko ja hyppäsi meidän kentän portin yli pois kentältä, siinä sitten parit mietinnät et jopas nyt perkule jotakin... Noh ajattelin, et tämä varmaa oli vaan joku päähänpisto ja kävin hakemassa hepan takas kentälle. Tämä ei ollut hyvä ajatus, koska taas Dina hyppäs kentältä ulos ja pakeni tyytyväisenä syömään vihreetä tallin pihalle. Eli joo tämä juoksutus oli sitten siinä :) 

Mittailtiin tuossa tota kentän portin korkeutta ja korkeushan oli se 145cm ja tähän kun vielä laskee, että kenttä on alempana kuin portti niin kyllä neiti sai pompata ainakin 150cm eestä. Kivahan se toki on tietää, että tuota kapasiteettia löytyy :D 
Tosiaan, aikasemmin Dina toimi ihan nätisti kentällä eikä sillä käynyt mielessäkään hypätä kentältä ulos, ilmeisesti tuo kiima on saanut tamman pään vähän uhkarohkeeksi ja päätti nyt sitten vähän protestoida. Mutta enhän minä osaa vihainen olla, huvittunut vain ;)





3 kommenttia:

  1. Nyt otat seuraavaksi tavoitteeksi ja postausaiheeksi Maasto reissu :)

    VastaaPoista
  2. Joo pitäis varmaan tuon Rosan kanssa lähtee maastoilemaan ;)

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista