Sivut

torstai 25. syyskuuta 2014

#7 Reenaamista sateessa


Tänään meillä oli kaverini kanssa koulutunti ja harjoittelimme kouluohjelmaa K.N Special. Meillähän olisi 11-12.10.14 seuran este- ja koulumestaruudet ja koska ajattelin ehkä osallistua myös tuohon kouluosuuteen niin reenaamistahan riittää.

Reenattiin tänään radasta laukkaosuutta sekä loivaa kiemurauraa. Dinalla riitti tuota virtaa ja tää meidän kouluratsukon alku ei nyt oikein lähtenyt sujumaan ihan niinku olisin taas aatellut :D
Dina karkasi alkutunnista lapa eellä voltillakin ulos ja ravissakin sai pohkeet pitää tiukasti kiinni, kun allani tuntui olevan jonni sortin käärme joka möngertää karkuun. Laukassa riitti vauhtia ja taidettiin me saada ehkä just se yks-kaks opettajalle kelvollista laukka-käynti siirtymistä,mutta onhan nuita parempiakin nähty ;P En nyt oikein muista miten se koko tunti meni, jotenkin vaa oli niin koomassa kaikessa vesisateessa.

Ja koska olen ehkä hieman perfektionisti, niin minä en ihan kehtaa mennä koulua kilpailemaan, jos miun heppa ei kulje oikeinpäin. Siispä tässä saapi vielä sitä reenata, että se pää pysyis siellä alhaalla koko kouluradan ajan, kyllähän se silloin on huomattavasti helpompaa istua siellä harjotusravissakin :)

Tässä hieman kuvia miten sitten loppuverkassa tää homma rupesi toimimaan. Pahoittelen jos silmääm pistää tuo satulahuopa, se ei suostu pysymään paikallaan tuon satulan kanssa ei sitten millään :D

Tässä alkua:







Sitten pikkuhiljaa taas vähäsen sinne oikeaan suuntaan:




Ja lopuksi omaan silmään miellyttävimmältä:





Sunnuntaina on sitten meidän toiset seuraestekisat Mikkelissä joissa hypätään 60cm ja 80cm luokan, kun ei isompia luokkia ollut tarjolla.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti