Sivut

lauantai 27. joulukuuta 2014

#19 Minun jouluni


Näin sitä on itsekkin joulusta selvitty kotia asti. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa, sillä en taas kyllä muista, että milloin olisin syönyt itseni niin ähkyyn.
Tänä vuonna vietimme jouluaaton poikkeuksellisesti mamman luona Heinolassa. Heinolaan suunnattiin jo maanantaina hyvissä ajoin.

Sain yllättävän paljon lahjoja ja itselleni mm. avopuolisoltani höyrypesurin (joo pääsen pesemään meidän vessan ja suihkun putipuhtaaksi) suomalaisen design korusetin, shampoota ja tietty suklaata. Mammalta ja muilta sain uuven ihanan kylpytakin ja tietty pinkit pörrötossut. Ainiin ja mamma oli maalannut aivan ihanan taulun lahjaksi! Sain myös yllätyksekseni keittiövaa'an, jospa sitä saisi otettua itseään niskasta kiinni saikun jälkeen ja jaksaisi hilata tuon pehvan lenkille ja katsoa tarkasti ruokavaliotakin. Parhaalta ystävältä sain oikein ihanan taulun joka pääsi heti seinälle :)

Ensimmäinen viikko selvitty tämän kipsin kanssa ja onnekseni ei ole tarvinnut viimeiseen 4 päivään syödä enää särkylääkkeitä. Viikon päästä sitten tikkien poisto ja saan alkaa ruveta varaamaan puoliksi painoa jalalle.

Pakko myöntää. että sitä alkaa arvostamaan niitä asioita, joita ei kipsin kanssa voi tehdä mm. siivoamista sekä olo tosiaan sellainen, että tekisi mieli lenkille :D










2 kommenttia:

  1. Eiköhän se aika kulu lopulta nopeasti vaikka varmaan tuntuu että odottavan aika on pitkä kipsin kanssa :D Sitten voit todeta että ei enään ikinä murtumia ;D

    VastaaPoista
  2. Toivotaan :D Ei kyllä tosiaan tee mieli enää tippua hepan selästä jaloilleen :)

    VastaaPoista